Paskelbimo data: 2023-03-03

4MAX PROFESIONALŪS CHEMIJOS PRODUKTAI GREITAI TAPS PROFITOOL

Siekdami išlaikyti aukščiausią kokybę, nuolat tobuliname gerai Jums žinomus ir vertinamus savo chemijos produktus, todėl artimiausiais mėnesiais šie gaminiai po truputį bus perkelti į PROFITOOL asortimentą.



TIRŠTOS KONSISTENCIJOS RANKŲ PLOVIMO PASTA TRADICINIAM NAUDOJIMUI

Speciali rankų plovimo pasta – itin efektyvus rankų valiklis, pagamintas iš odai nekenksmingų ingredientų. Dėl daugiakomponentės formulės ši pasta lengvai valo ypač sunkiai įveikiamus nešvarumus, tokius kaip tepalai, riebalai, panaudota alyva, dulkės, rūdys, lakas, dažai, rašalas, klijai. Skirta naudoti dirbtuvėse, pramonės įmonėse, spaustuvėse, dažų parduotuvėse ir kt. Sudėtyje yra natūralių ingredientų, kurie apsaugo odą nuo išsausėjimo ir sudirginimo. Specialiai paruoštas sintetinis abrazyvas pagerina mechaninio valymo efektyvumą. 4MAX pasta yra lengvesnė nei vanduo, todėl neužkemša kanalizacijos. Dermatologiškai patikrinta.





VALIKLIS LABAI UŽTERŠTIEMS PAVIRŠIAMS PLAUTI

Specializuotas, koncentruotas, pramoniniam naudojimui skirtas valiklis smarkiai užterštiems paviršiams: grindų, mašinų korpusų, stalų ir kt. Tai leidžia lengvai išspręsti daugelį valymo problemų naudojant tik vieną priemonę. Pašalina tepalų ir kitus nešvarumus, natūralių ir mineralinių riebalų bei dažų likučius. Lengvai maišomas su vandeniu. Preparatas yra skirtas plauti rankomis ir mašina.


VARIKLIO VALIKLIS

Profesionalus koncentruotas preparatas, skirtas varikliams, įrankiams, mechaninėms detalėms plauti ir tepalo bei alyvos dėmėms pašalinti. Daugiakomponentė formulė garantuoja net nešvariausio variklio paviršiaus nuplovimą, kad atrodytų kaip naujas. Puikiai pašalina druskos nuosėdas ir kitus sunkiai nuplaunamus nešvarumus. Sudėtyje yra korozijos inhibitorių – apsaugo ir išsaugo nuplautus paviršius. Nepažeidžia dažų ar guminių tarpiklių. Ekologiškas.






PUSIAU SKYSTOS KONSISTENCIJOS RANKŲ PLOVIMO PASTA

Specializuota pasta, pusiau skystos konsistencijos, tinkanti bet kokiam pastos dozatoriaus tipui. Galime pasiūlyti lengvai naudojamą ir montuojamą pastos dozavimo rinkinį.





AKTYVIOSIOS PUTOS LENGVIESIEMS AUTOMOBILIAMS

Specialus labai koncentruotas preparatas mechaniniam lengvųjų transporto priemonių plovimui. Preparatas puikiai pašalina riebalus. Tai aukščiausios kokybės aktyviųjų putų ploviklis lengviesiems automobiliams. Sudėtyje yra korozijos inhibitorių. Be fosfatų, tausoja aplinką. Užpilamas ant šlapių paviršių naudojant slėginį prietaisą arba putų antgalį.



SUNKIŲ NEŠVARUMŲ VALIKLIS – AKTYVIOSIOS PUTOS

Labai koncentruotas dviejų fazių valiklis mechaniškai valyti kelio nešvarumus nuo sunkiasvorio transporto, konteinerių, brezento, mašinų kėbulų, taip pat grindų. Pašalina visus teršalus:
tepalus, alyvą, riebalus.




UNIVERSALUS VALIKLIS AUKŠTO SLĖGIO PLOVYKLOMS

Specializuotas, universalus, koncentruotas valiklis, skirtas naudoti visuose aukšto slėgio įrenginiuose. Dėl daugiakomponentės formulės jis garantuoja platų veikimo spektrą: pašalina alyvos, tepalų ir mineralinius nešvarumus nuo visų vandeniui atsparių paviršių, pvz., plytelių, keramikos, betono paviršių, akmeninių ir medinių paviršių, plastikinių baldų, automobilių dažų ir kt. Puikiai tinka naudoti dirbtuvėse, automobiliams, namams, sodui ir kt. Biologiškai skaidus, be fosfatų ar pavojingų ingredientų. Malonaus gėlių ir vaisių kvapo. Preparatas skirtas universaliai naudoti aukšto slėgio automobilių plovyklose, maisto pramonėje, žemės ūkyje ir kt.

UNIVERSALUS RŪDŽIŲ TIRPIKLIS IR NEUTRALIZATORIUS

Profesionalus dirbtuvių rinkinys, susidedantis iš 2 produktų sunkiai nuplaunamiems nešvarumams, tepalams, rūdims ir riebalams nuo smulkių, smarkiai surūdijusių detalių pašalinti. Tai aukščiausios kokybės produktų rinkinys, naudojamas rūdžių nuosėdoms pašalinti nuo metalinių elementų paviršių. Rūdžių valiklis padeda įveikti koroziją, o neutralizatorius apsaugo nuo oro dalelių. Preparatai siūlomi su purkštuvu, kuris palengvina naudojimą.

0,5 kg, rūdžių tirpiklis -


0,5 + 0,5 kg, rūdžių tirpiklis + neutralizatorius -

5 + 5 kg, rūdžių tirpiklis + neutralizatorius -

5 kg, rūdžių tirpiklis -

AKTYVIOSIOS PUTOS SUNKVEŽIMIAMS

Profesionalus labai koncentruotas preparatas mechaniniam (bekontakčiam) plovimui: sunkvežimių, autobusų, žemės ūkio technikos, statybinės technikos ir kt. Tai aukščiausios kokybės sunkvežimių ploviklis, pasižymintis puikiomis riebalų šalinimo savybėmis, aktyviųjų putų pavidalo. Leidžia nesunkiai pašalinti pridžiūvusį kelių purvą, alyvą ir kitus nešvarumus nuo automobilių kėbulų, važiuoklės, ratų, puspriekabių, tentų, geležinkelio vagonų, tanklaivių ir kt. Sudėtyje yra korozijos inhibitorių. Be fosfatų, nekenksmingas aplinkai. Naudojamas ant šlapių paviršių su aukšto slėgio įtaisu arba putų antgaliu.



 

TRINKELIŲ VALIKLIS

Koncentruota, mažai putojanti priemonė, puikiai pašalinanti riebalus. Preparatas yra skirtas pašalinti įsisenėjusius nešvarumus, tokius kaip alyva, tepalai, riebalai, gatvės purvas, eksploatacijos pėdsakai, lapų pėdsakai, valyti nešvarumus nuo grindinio akmenų, trinkelių ir kitų
betoninių paviršių.


SORBENTAS

Skirtas naftos dariniams, dažams, emulsijoms, rūgštims, bazėms ir kitiems skystiesiems teršalams absorbuoti. Sorbentas yra lengvo, gerai sugeriančio kietojo kūno pavidalo. Iš karto sugeria skystį. Medžiaga paruošta iškart naudoti. Pašalina ir apsaugo nuo slydimo.


PROFESIONALUS VALIKLIS DPF KIETŲJŲ DALELIŲ FILTRUI

Koncentruotas, neputojantis preparatas DPF / FAP kietųjų dalelių filtrams valyti. Daugiakomponentė formulė leidžia filtro koriui pašalinti anglies, suodžių ir pelenų likučius. Ištirpdo likusias medžiagas ir visiškai atkuria dyzelino kietųjų dalelių filtro efektyvumą. Produktas skirtas profesionaliam DPF / FAP kietųjų dalelių filtrų valymui: uždaros grandinės pramoninėse plovyklose, panardinimo metodu arba valymo pistoletu.

 

AKTYVIOSIOS PUTOS ŽEMĖS ŪKIO TECHNIKAI

Koncentruotas valymo preparatas visai aukšto slėgio valymo įrangai. Rekomenduojama visų tipų žemės ūkio įrenginiams ir mašinoms. Pasižymi dideliu efektyvumu ir yra itin veiksmingas valant bei plaunant. Platus veikimo spektras leidžia pašalinti bet kokius nešvarumus, tokius kaip alyva, tepalai, purvas, mineralės kilmės dalelės, taip pat augalų apsaugos priemonių likučius, nepažeidžiant plaunamų paviršių dangos.