Paskelbimo data: 2023-02-01

Benzininis generatorius Könner & Söhnen KS 10000E 1/3

Unikali naujoviška VTS (Voltage Transfer Switch) fazių perjungimo sistema leidžia generatorių naudoti tiek trifaziu (400V), tiek vienfaziu (230V) režimu neprarandant našumo! Nebereikia pirkti ir prižiūrėti dviejų atskirų generatorių: tereikia perjungti režimą ir fazių perjungimo sistema nustatyti „Könner & Söhnen“ generatorių į reikiamą įtampą.



VTS SISTEMA


 VTS SISTEMA Su unikalia, novatoriška fazių perjungimo sistema VTS (Voltage Transfer Switch), generatorius gali būti naudojamas tiek trifaziu režimu (380V), tiek vienfaziu (230V) neprarandant našumo. Nereikia pirkti, sandėliuoti, aptarnauti ir vežti į objektą kelių generatorių. Galite tiesiog perjungti darbo režimą ir naudoti „Könner&Söhnen“ generatorių su fazių perjungimo sistema esant norimai įtampai.




FIRMINIAI VARIKLIAI

K&S serijos varikliai buvo specialiai sukurti „Könner & Söhnen“ prekės ženklui ir sėkmingai išlaikė kelių valandų ir kelių etapų testus. „Könner & Söhnen“ prekės ženklo varikliai yra patikimi, patvarūs ir nebrangūs. Patikimas „Könner & Söhnen“ prekės ženklo variklis atitinka visus Europos kokybės standartus, įskaitant naujausią EURO V emisijos standartą.




KIEKVIENO VARIKLIO ATSKIRI SERIJOS NUMERIAI

Varikliai atitinka visus tarptautinius ir europinius kokybės, vartojimo ir aplinkos suderinamumo standartus (įskaitant emisijos standartus ir mašinos triukšmo apsaugos taisykles) Kiekvienas variklis ir kiekvienas elektros generatorius turi individualų serijos numerį, užtikrinantį aukštą gamybos ir paslaugų kokybę. „Könner & Söhnen“ varikliai skiriasi sklandžiu paleidimu ir sumažinta vibracija. Siūlomų variklių galios diapazonas svyruoja nuo 2 iki 8 kW.




PATOGUS VARTOTOJUI ERGONOMIŠKAS VALDYMO SKYDELIS

Patogus ergonomiškas valdymo pultas leidžia lengvai valdyti visą sistemą ir nereikalauja papildomų įgūdžių. Šiuolaikinis intelektualus LED ekranas visada rodo dirbtų valandų skaičių, srovės dažnį ir išėjimo įtampą. Informacija ekrane padeda teisingai įvertinti sistemos apkrovą ir laiku atlikti generatoriaus techninę priežiūrą, o tai padidina jo tarnavimo laiką.





SINCHRONINIS GENERATORIUS

Sinchroninis generatorius su AVR įtampos reguliavimu yra specialiai sukurtas 1 ir 3 fazių veikimui, beveik neprarandant našumo. Aukštos kokybės generatorius gali atlaikyti dideles apkrovas dėl varinių apvijų.




GENERATORIUS SU 100% VARINE APVIJA

„Könner & Söhnen“ prekės ženklo generatoriuose sumontuotas aukštos kokybės sinchroninis generatorius su 100% varine apvija. Tik varinė apvija gali be pažeidimų atlaikyti didžiausias įtampos perkrovas ir taip užtikrinti nuolatinį ir patikimą generatoriaus darbą.




SKLANDI IR PATOGI PALEIDIMO SISTEMA SU ELEKTRINIU PALEIDIMU

Supaprastinta užvedimo sistema leidžia greitai užvesti variklį be didelių pastangų. Dėl paprastumo galingesni modeliai taip pat aprūpinti elektrine ir (arba) savaiminio paleidimo sistema.





PATOBULINTA VIBRACIJOS SLOPINIMO SISTEMA


Visuose „Könner & Söhnen“ prekės ženklo elektros generatorių modeliuose sumontuota dviguba antivibracinė sistema, užtikrinanti tylų ir ilgalaikį generatoriaus darbą. Varikliai montuojami ant aukštos kokybės guminių trinkelių. Sustiprintame plieniniame rėme sumontuotos guminės kojelės, užtikrinančios papildomą apsaugą nuo vibracijos, slydimo ir korozijos.



SUSTIPRINTAS PLIENINIS RĖMAS

Šiame modelyje sumontuotas tvirtas ø 32 mm skersmens plieninis rėmas, kuris apsaugo generatorių nuo įvairių pažeidimų ir leidžia patogiai transportuoti.


TECHNINĖ SPECIFIKACIJA





Kiti KÖNNER & SÖHNEN (K&S) elektros generatoriai :





Daugiau elektros generatorių





Visas KÖNNER & SÖHNEN (K&S) asortimentas