APIE INTER CARS



„Inter Cars“ jau daugiau nei 30 metų prekiauja lengvųjų automobilių ir sunkvežimių atsarginėmis dalimis.

Siūlome platų produktų asortimentą – šiandien esame tarp Europos pirmaujančių automobilių dalių rinkos įmonių. 

Dirbame 20 Europos šalių rinkų 

Bendradarbiaujame su daugiau nei 500 tiekėjų

Europoje turime daugiau nei 500 filialų

Mūsų tikslas – įmonės plėtra, inovacijos ir stabilumas, išlaikant dabartinę Vidurio ir Rytų Europos lyderės poziciją. Norime sukurti stiprią Europos automobilių dalių rinką, pateikdami turimą platų produktų asortimentą, taip pat investuodami į tyrimus ir plėtrą.

Specializuojamės tiekti, finansuoti ir gabenti gamintojų atsargines automobilių dalis, aksesuarus ir padangas vietiniams platintojams. 

Mūsų tarptautiniai logistikos centrai įsikūrę trijuose pagrindiniuose sandėliuose. 

Europos plėtros ir logistikos centras „ILS“ ZAKROČYME – 67 000 m² ploto centras, skirtas vidurinės, šiaurinės ir rytinės Lenkijos dalies ir Lietuvos, Latvijos, Estijos, Ukrainos, Jungtinės Karalystės, Airijos ir Suomijos rinkoms. 

„ILS“ SOSNOVECE – 54 000 m² ploto sandėlis, skirtas pietinei Lenkijos daliai ir kaimyninėms Čekijai bei Slovakijai. 

„ILS“ KOMORNIKUOSE – 18 000 m² ploto centras, skirtas Vakarų Europai ir, be kitų šalių, Belgijai, Prancūzijai ir Vokietijai. 

Nuo pat įmonės įkūrimo visa mūsų veikla grindžiama aukščiausios kokybės prekių tiekimo ir paslaugų teikimo klientams principais. Tai lėmė, kad per pirmuosius 6 metus aplenkėme daugumą savo vidaus rinkos konkurentų ir šiandien esame Vidurio ir Rytų Europos lyderiai. 

MODERNUS LOGISTIKOS CENTRŲ TINKLAS 

ZAKROČYMAS | LENKIJA

Pagrindinis „Inter Cars“ tinklo sandėlis skirtas vidurinės, šiaurinės ir rytinės Lenkijos dalies klientams. Šis sandėlis aptarnauja Ukrainos, Lietuvos, Latvijos, Estijos, Suomijos ir Vakarų Europos rinkas.

RYGA | LATVIJA 

Regioninis sandėlis, tiesiogiai aptarnaujantis Latvijos ir Estijos rinkas bei Suomijos klientus.

KOMORNIKAI | LENKIJA 

Regioninis sandėlis Vakarų Europos rinkoms.

SOSNOVECAS | LENKIJA 

Regioninis sandėlis pietų Lenkijai ir Pietų Europos šalims.

PRAHA | ČEKIJA 

Sandėlis Čekijos rinkai.

BUDAPEŠTAS | VENGRIJA 

Regioninis sandėlis.

ZAGREBAS| KROATIJA 

Regioninis sandėlis Bosnijos ir Hercegovinos, Slovėnijos ir Kroatijos rinkoms.

KIJEVAS | UKRAINA 

Regioninis sandėlis.

BRAŠOVAS | RUMUNIJA 

Rumunijos, Bulgarijos ir Graikijos rinkoms skirtas regioninis sandėlis.

SOFIJA | BULGARIJA 

Bulgarijos ir Graikijos rinkoms skirtas sandėlis.

INTERNETINIS KATALOGAS 

Bendradarbiaujame su maždaug 500 pirmaujančių tiekėjų. Mūsų asortimentą sudaro daugiau nei 2 milijonai gaminių – tai viena iš priežasčių, paskatinusių sukurti elektroninį automobilių dalių paieškos ir užsakymo įrankį. Naudodamiesi šiuo įrankiu, klientai gali lengvai užsisakyti prekių bet kuriuo paros metu! 

Dabartinės rinkos augimo tempas rodo, kad elektroniniai įrankiai ir išpopuliarėjusi elektroninė prekyba yra šiuolaikinio pasaulio ateitis. Nuotolinis, mobilus darbas ir, svarbiausia, spaudžiantis laikas keičia poreikius ir skatina diegti naujas technologijas. 

Naudodamiesi internetiniu katalogu, mūsų verslo partneriai gali ieškoti dominančių prekių ir užsisakyti juos neišeidami iš namų ar biuro. 

MOKSLINIAI TYRIMAI IR KOKYBĖS KONTROLĖ

„Inter Cars“ bendradarbiauja su „Intermeko“ laboratorija, turinčia kompetentingą tyrėjų komandą ir profesionalius įrankius, atitinkančius visus reikalavimus. Mūsų laboratorija įkurta 2005 metais. Joje tikrinama, ar atsarginės dalys atitinka aukštos kokybės standartus, – juos turi atitikti visos mūsų automobilių dalys.

„Inter Cars“ SA – viena iš nedaugelio Europos automobilių dalių rinkos platintojų, įdiegusių kokybės kontrolės sistemą. 

Inter Cars“ Kokybės kontrolės programos svarbiausi tikslai: 

nuolatiniai automobilių dalių bandymai prieš tiekiant jas rinkai, 

nuolatinės automobilių dalių tiekimo kokybės ir funkcionalumo kontrolės įgyvendinimas,

nusiskundimų tyrimai ir analizė, siekiant nustatyti gedimų priežastis.

„Inter Cars“ įdiegta kokybės kontrolės sistema skirta produktams, kurie gali kelti grėsmę vartotojų sveikatai ir gyvybei, pašalinti.

INTER CARS PAGRINDINĖS VERTYBĖS

DRĄSA

Drąsa – drąsus žmogus trokšta įveikti sunkius iššūkius. Jis atvirai kalba apie kolegų darbą ir jų elgesį. Drąsūs žmonės nebijo pripažinti savo klaidų ir nevengia priimti nepopuliarių, bet būtinų sprendimų. 

TEISINGUMAS 

Teisingumas – visus žmonės vertinti vienodai, nepaisant to iš kur jie kilę ar ką jie dirba. Būti teisingu – tai vertinti žmones pagal jų rezultatus, o ne pagal jų asmeninius bruožus. Būti teisingu – tai laikytis duoto žodžio. Būti teisingu – tai pripažinti savo klaidas, o ne kaltinti kitus. Teisinga yra reikalauti iš savęs to paties, ko reikalauji iš kitų. 

PATIKIMUMAS 

Patikimumas – patikimas asmuo, tas, kuris laiku atlieka jam pavestus darbus arba iš anksto praneša kitai šaliai, kad negali to padaryti. Patikimas asmuo visada pristato tai kas buvo reikalauta. Jei patikimas asmuo nėra užtikrintas dėl pavestos užduoties aiškumo, jis pasitikslina, kad butu pristatyta tai, kas buvo sutarta. 

LOJALUMAS 

Lojalumas kompanijai – lojalus darbuotojas kuria pozityvų įmonės įvaizdį ir už įmonės ribų bei visuomet yra suinteresuotas įmonės gerove. Lojalus darbuotojas netoleruoja netinkamo elgesio ar veiksmų, kurie gali pakenkti įmonės įvaizdžiui, net jei netinkamo elgesio ar veiksmų pasmerkimas gali sukelti konfliktą tarp kolegų. 

NUOLANKUMAS 

Nuolankumas – nuolankus žmogus nėra arogantiškas. Jis nežiūri iš aukšto į kitus darbuotojus ar verslo partnerius tik todėl, kad sėkmingai užima aukštas pareigas įmonėje ar dirba pagrindinėje įmonės būstinėje. Nuolankus elgesys padeda užsitarnauti kolegų pagarbą. Nuolankus požiūris į iššūkius leidžia juos įvertinti racionaliai. Suderinus sveiką pasitikėjimą savo jėgomis ir nuolankumą, kelias į sėkmę bus atviras. 

PAGARBA 

Pagarba – pagarbus žmogus, yra tas, kuris su visais savo kolegomis elgiasi vienodai, neatsižvelgiant į įmonėje užimamą poziciją, kultūrinius, tautinius ar kitus skirtumus. Bet kokia diskriminacija prieštarauja įmonės pamatinėms vertybėms. Mūsų verslo partneriai mus gerbia ne dėl pareigybių įrašytų vizitinėje kortelėje, bet už tai, kaip mes veikiame ir ką sukuriame. 

Mūsų technologinė ir verslo plėtra tiesiogiai susijusi su klientų pasitenkinimu. Atsižvelgiame į didėjančius reikalavimus ir esame pasirengę įveikti iššūkius. Esame šiuolaikinės rinkos dalis ir kartu su jumis norime kurti ateitį!