Paskelbimo data: 2023-05-26

Amortizatoriai ir spyruoklės su Magnum kokybės ženklu

„Magnum“ asortimente klientai ras amortizatorių, pakabos spyruoklių ir jų montavimui reikalingus elementus. Kiekvienai šių dalių yra atliekami griežti tyrimai, kurie užtikrina kokybę, patikimumą ir saugumą. „Magnum“ – tai patikimas partneris, kuriuo galima pasitikėti susidūrus su bet kokiais eksploatacijos sunkumais.



Kiekvienam vairuotojui yra aišku, koks svarbus vaidmuo tenka amortizavimo elementams. Tai yra esminiai saugumo veiksniai, kurie didžiąja dalimi lemia ratų sukibimą su kelio danga ir mažina slenkimo pavojų. Todėl yra ypatingai svarbu, kad būtų pasirinkti aukštos kokybės produktai, kai keičiami amortizatoriai arba spyruoklės.

Kaip atrodo „Magnum“ amortizatorių ir spyruoklių kokybės patikra?

Pateiksime pavyzdį. Pilnai apkrautas šeštos kartos kombinuotosios versijos "Volkswagen Golf" svoris yra apie 2 tonas. Pirmosios kartos "Volvo XC 90" su 2,4 litrų dyzelininiu varikliu sveria daugiau nei 2,7 tonos. Tai reiškia, kad, pasiskirstant masę lygiomis dalimis, kiekvienai spyruoklei tenka nuo 500 iki beveik 700 kg slėgis. Vertinant tai, atrodo didelė vertė? Galbūt taip, bet ne "Magnum" spyruoklėms - jos yra paruoštos veikti gerokai didesnėms apkrovoms.

Kiekviena "Magnum" ženklu pažymėta spyruoklė praeina griežtus atsparumo testus, atliekamus stende, kuris gali generuoti suspaudimo jėgą iki 40 tonų! Todėl "Magnum" produktai yra testuojami ekstremaliose sąlygose, kurios daugiau nei kelis kartus viršija jų faktinį darbo limitą. Teigiamas šio testo rezultatas užtikrina produkto kokybę ir patikimumą tiek lengvųjų automobilių, tiek komercinių transporto priemonių srityje.

Žinoma, nukreipimo jėgos testas (angl. Deflection force) nėra paskutinis tikrinimo etapas. Svarbus kitas tyrimas yra druskos kameroje atliekamas testas. Jame tiksliai reguliuojamos temperatūra, slėgis ir druskos miglos dozė, leidžiant atkurti sudėtingas kelio sąlygas, kurios veikia spyruokles darbo metu ir yra tiesiogiai susijusios su drėgme ir druskingumu. Tai vienas iš svarbiausių testų, kuris laboratorinėmis sąlygomis "nusidėvi" spyruoklę ir suteikia galimybę įvertinti jos elgesį kasdieninėje eksploatacijoje.

„Magnum“ amortizatoriai ir spyruoklės su kokybės sertifikatu „RAR-OCP“

Nukreipimo jėga arba atmosferinių veiksnių poveikis yra svarbūs, tačiau tai nėra vieninteliai atliekami bandymai. Taip pat labai svarbios tikslios medžiagų analizės ir funkciniai bandymai, pvz., produkto veikimo charakteristikos vertinimas. "Magnum" taip pat skiria didelį dėmesį gamybos procesų kokybei. Inžinieriai nuolat tikrina atskirų komponentų gamybos pasikartojamumą, naudodami statistinius įrankius, pvz., APQP, SPC, FMEA, PPAP arba R&R. Remiantis šių tyrimų rezultatais, užtikrinama, kad tiek pirmasis, tiek milijoninis gamybos elementas atitiks vienodą kokybės standartą. "Magnum" produktams taikomas ciklinis sertifikavimas, o jų aukšta kokybė liudijama sertifikatu RAR-OCP, patvirtinančiu visus techninius reikalavimus, gautus po išsamų ir reikalavimus keliančius testus.

Susipažinkite su „Magnum“ asortimentu

„Magnum“ prekių ženklas savo asortimente siūlo platų aukštos kokybės produktų pasirinkimą tiek lengviesiems automobiliams, tiek sunkvežimiams. Šis logotipas matomas ant amortizatorių, pakabos spyruoklių, lingių ir kitų elementų, reikalingų šių dalių montavimui. Tai apima „McPherson“ kolonų pagalves, tvirtinimo guolius ir amortizatorių slopintuvus. Be to, „Magnum“ produktai yra tiesiogiai prieinami įvairiems modeliams.

Šis prekių ženklas jau daugelį metų plečia savo asortimentą, atsižvelgdamas į rinkos tendencijas. Pneumatikos ir dujinių spyruoklių pasirinkimas nuolat didėja. Naujausiai prekybos tinklai pridėjo pakabos kameras, modulius ir kompresorius, kurie taip pat yra pažymėti „Magnum“ logotipu.