Paskelbimo data: 2023-09-29

MILWAUKEE sprendimai palengvina darbą kiekvienam

Patvarūs, efektyvūs ir šiuolaikiški įrankiai yra kiekvienos dirbtuvės darbo pagrindas. Tačiau tam, kad jie pilnai atliktų savo funkcijas, jie turi būti papildyti atitinkamais priedais.



Turėti profesionalų pjūklą, grąžtą ar kampinį šlifuoklį – tik pusė efektyvaus darbo automobilių dirbtuvėse. Įrankiai neveiks visu pajėgumu be geros kokybiškų priedų. Štai kodėl MILWAUKEE® siūlo pjovimo diskus, grąžtus ir pjūklus, kurie kartu su akumuliatoriniais įrankiais užtikrina maksimalų efektyvumą, komfortą ir saugumą dirbant.

Kardo pjūklo geležtės leidžia pjauti net ir kiečiausius metalus

Situacijos, kai reikia nupjauti niekaip kitaip nenuimamą duslintuvą ar perpjauti automobilio kėbulą – kasdienybė mechaniko darbe. Tokiais atvejais po ranka verta turėti įrankį, kuris gali tiksliai pjauti net ir reikliausias medžiagas. MILWAUKEE® stūmokliniai pjūklai atitinka visus profesionalų poreikius.


TORCH™ metaliniai pjūklai su karbidu (pvz., 48005201)

Iš karbido pagaminti pjūklo dantys tarnauja iki 50 kartų ilgiau nei standartiniai bimetaliniai pjūkleliai. Storas 1,27 mm korpusas leidžia lengviau atlikti tikslius pjūvius, o 25 mm aukštis užtikrina didesnį stabilumą ir sumažina vibraciją iki minimumo. Karbido pjūklai puikiai tinka ardyti ketų ir apdirbti storus metalus.

Didesniems gabaritams (pvz., 48005712)

Šis pjūklo diskas pasižymi tvirtu, tiksliu ir storu 1,06 mm korpusu. Atsparus stresui ir smūgiams. 25 mm korpuso aukštis užtikrina stabilumą ten, kur svarbus pjovimo tikslumas. Pjūklo diskas sėkmingai naudojamas pjaustant lakštą ir vamzdžius.

Pirmiau minėti metalo pjūklo geležtės yra suderinamos su visais MILWAUKEE® SAWZALL™ pjūklais, tokiais kaip M18™ SAWZALL™ stūmoklinis pjūklas (4933447275) arba M18 FUEL™ SAWZALL™ stūmoklinis pjūklas (4933478293). Tačiau HACKZALL™ pjūklo geležtes galima naudoti tik su MILWAUKEE® HACKZALL™ pjūklais, tokiais kaip M18 FUEL™ HACKZALL™ pjūklas (4933459887) arba M18™ HACKZALL™ kompaktiškas stūmoklinis pjūklas (4933416785).

Diskai greitam ir tiksliam pjovimui
Kampiniai šlifuokliai yra universalūs įrenginiai, kurie padės mums ir pašalinti rūdis nuo kėbulo, ir paruošti paviršių suvirinimui. Jie taip pat pravers tiksliai išpjaunant metalinį automobilio elementą. Tačiau joks kampinis šlifuoklis neatliks savo darbo be geros kokybės disko. Kokie diskai skirti MILWAUKEE® šlifuokliuiar jų yra rinkoje?
PRO+ ploni metalo pjovimo diskai (pvz., 4932464717)


Aukščiausios klasės, be geležies ir sieros diskai, galintys dirbti su bet kokiu metalu. Jie pasižymi 20 % ilgesniu tarnavimo laiku, 50 % sutrumpina pjovimo laiką ir eksploatacijos metu sukuria 50 % mažiau dulkių nei standartiniai diskai. Verta juos naudoti M18 bešepetiniam kampiniam šlifuokliui 125 MM su slydimo jungikliu (4933492643).


Dėžės ir komodos – paprastas, saugus įrankių ir priedų saugojimas

Norint užtikrinti efektyvią darbo eigą ir užtikrinti ilgesnį įrankių bei priedų tarnavimo laiką, verta pasirūpinti atitinkama laikymo sistema. MILWAUKEE® siūlo PACKOUT™ sistemą , kuri dėl patvarių medžiagų konstrukcijos apsaugo turinį nuo smūgių ir sunkių oro sąlygų – reikalingas įrankis yra po ranka. PACKOUT™ sistema yra modulinė, todėl kiekvienas gali susikurti savo rinkinį, puikiai pritaikytą individualiems poreikiams.




PACKOUT™ komoda su 3 stalčiais (4932472130)


Universalus konteineris, leidžiantis lengvai pasiekti įrankius, net kai jis yra įdėtas dėklų apačioje. Reguliuojami dėžutės skyriai leidžia lengviau tvarkyti įrankius ir priedus. Transportavimo užraktas neleidžia stalčiams atsitiktinai atsidaryti transportavimo metu ir leidžia juos užrakinti pakabinama spyna. Dėžutė pagaminta iš smūgiams atsparių polimerų, o papildomai apsaugai jos kampai sutvirtinti metaliniais elementais. Dėžutės ratukai skirti kroviniams iki 11 kg.

PACKOUT™ vežimėlis (4932471068)


Puikus priedas prie jūsų saugojimo sistemos, kad padidintumėte mobilumą. Maksimali vežimėlio keliamoji galia yra 113 kg, todėl jis gali vežti net ir pilnai pakrautas dėžes. Ratai sukonstruoti taip, kad būtų galima laisvai manevruoti visomis kryptimis. Specialus užraktas leidžia lengvai sumontuoti ir išimti PACKOUT™ dėžutes ir krepšius .

Svarbiausia saugumas

Dirbdami įvairiomis sąlygomis, visada nepamirškite naudoti gerų apsaugos priemonių, kurių tinkama kokybė gali lemti pavojaus išvengimą. MILWAUKEE® prekės ženklas siūlo daugybę sveikatos ir saugos produktų.

Įbrėžimams atsparūs apsauginiai akiniai (pvz., 4932478763)

Milwaukee akiniai apsaugo jūsų akis netrukdydami jūsų darbui dėl savo lengvos konstrukcijos ir įbrėžimams bei rasojimui atsparių lęšių. Patogios, lanksčios ausinės prisitaiko prie galvos, užtikrindamos darbo komfortą. Akiniai yra skaidrūs ir tamsinti variantai, todėl tinkami tiek vidaus, tiek lauko darbams bei atitinka Europos darniuosius standartus: EN166 ir EN170 / EN172.

Visiškas matomumas, užtikrinantis didesnį tikslumą ir saugumą
Geras matomumas darbo vietoje yra labai svarbus siekiant užtikrinti, kad operacijos būtų atliekamos tiksliai ir saugiai. Efektyvus ir ergonomiškas apšvietimas taip pat palengvina efektyvią reikiamų įrankių ir priedų paiešką. MILWAUKEE® nešiojamas dirbtuvių lempas galima užsisakyti per Inter Cars el. parduotuvėje.

USB įkraunamas kaklo šviestuvas, kurio ryškumas siekia iki 400 liumenų
MILWAUKEE® žibintuvėlis dėl TRUEVIEW™ technologijos pasižymi aukštu spalvų atkūrimo lygiu ir stabiliu šviesos srautu dviem režimais: 200 ir 400 liumenų . Žibintuvėlis įsimena paskutinį pasirinktą režimą, kai jį įjungiate. Judanti žibintuvėlio galvutė leidžia jį reguliuoti vertikaliai 130° kampu. Vieną kartą įkrovus REDLITHIUM™ 3,0 Ah USB bateriją , žibintuvėlis gali veikti iki 8 valandų. Žibintuvėlis patogiai įkraunamas naudojant komplekte esantį USB-C laidą. Prietaisas atsparus daugumai chemikalų, kurių galima rasti automobilių dirbtuvėse. Jis turi IP50 apsaugos laipsnį, o tai reiškia, kad jis taip pat apsaugotas nuo dulkių, lietaus ir kritimo iš iki 2 metrų aukščio.

Patvarūs, efektyvūs ir šiuolaikiški įrankiai – kiekvienos automobilių dirbtuvės darbo pagrindas. MILWAUKEE® sprendimai automobilių profesionalams puikiai veikia net sudėtingiausiose situacijose. Prekės ženklo produktai yra prieinami „Inter Cars“ pardavimo tinkle, įskaitant Inter Cars el. parduotuvę .

>> MILWAUKEE asortimentas <<