Paskelbimo data: 2024-04-05

Laufenn Europos keliams ir klimatui

"Laufenn" padangų prekės ženklas siūlo vasarines padangas, pritaikytas jūsų automobiliui. Produktai, pristatomi "Laufenn" prekės ženklu, puikiai tinka Europos klimatui ir kelių sąlygoms, atitinka daugumos vairuotojų poreikius ir užtikrina jų pasitenkinimą.



"Laufenn" asortimente yra įvairių transporto priemonių padangų. Didelis pasirinkimas vasarinių padangų lengviesiems automobiliams bei SUV tipo vasarinės padangos. Taip pat vasarinės padangos gaminamos ir lengviesiems sunkvežimiams bei komerciniam transportui.
 "Laufenn" asortimente taip pat rasite ir universalias padangas lengviesiems automobiliams.
Aukščiausios klasės "Laufenn" prekių ženklo produktai yra "Z Fit EQ" sport-premium klasės padangos. Jos pasižymi sportišku protektoriaus raštu, užtikrinančiu puikų sukibimą ir vairavimą tiek ant sausos, tiek ant drėgnos kelio dangos.


Kasdieniam važiavimui su galingesniais automobiliais rekomenduojamos "S Fit EQ+" padangos. Jos užtikrina pusiausvyrą tarp komforto, tylumo ir efektyvumo, todėl yra puikus pasirinkimas automagistralėms ir miesto gatvėms. Vasarinių padangų universali serija, pažymėta "G Fit EQ+", skirta kasdieniam naudojimui.


>> Visas asortimentas <<